Poljička cesta 19, Split, Tel: 021/ 370 235,

Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak: 8 - 20h non-stop
subota 8 - 12h


Dobrodošli na WEB stranice 3D-Dent d.o.o.!

Pregledavanjem ovih WEB stranica 3D-Dent d.o.o.., izričito prihvaćate slijedeće: Slike prikazane na stranicama dobivene su fotografiranjem ili su preuzete s originalnih kataloga i web stranica. 3D-Dent d.o.o. ne garantira potpunu podudarnost slika i stvarnog izgleda.
Svako korištenje www.3ddent.hr podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Također ne odgovaramo za eventualne pogreške u opisu uređaja ili usluge, popisu opreme ili cijenama istih. 3D-Dent d.o.o. ulaže stalni napor da sve proizvode prikaže što točnije i preciznije.
Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe, za individualnu upotrebu, te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka 3D-Dent d.o.o..
3ddent.hr će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na www.3ddent.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost.
3ddent.hr neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja web stranice ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.
Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima 3D-Dent nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. 3D-Dent nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.
3D-Dent zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne najave, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.
3D-Dent poštuje privatnost posjetitelja na naše online stranice i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa naših korisnika kad nam se isti dobrovoljno dostave. Te ćemo podatke koristiti kako bismo udovoljili pojedinačnim zahtjevima za informacijama, te ćemo se oslanjati na te podatke kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika, a radi unapređenja naših usluga. U tom pogledu možemo koristiti te informacije kako bismo kontaktirali korisnike.
Nećemo prodavati niti koristiti te podatke, nećemo drugim stranama dati podatke koje smo primili, niti ćemo prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika - osim u slučaju zahtjeva upućenog od nadležnog tijela ili u slučaju povrede prava i vlasništva 3D-Dent, drugih korisnika ove web stranice ili trećih ili u slučaju nepridržavanju korisnika s ovdje navedenim uvjetima.
Kada šaljete elektronsku poštu s osobnim podacima (po kojima vas je moguće identificirati), putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vašeg zahtjeva, te je u tom slučaju moguće da ćemo Vaš e-mail poslati drugim zaposlenicima (na drugi mail firme) koji mogu bolje odgovoriti na Vaša pitanja.
U svakom trenutku možete zahtijevati besplatnu informaciju o obradi svojih osobnih podataka. U slučaju da smatrate da obrađivanje osobnih podataka ne obavljamo u skladu sa zaštitom Vaših osobnih podataka i sa zakonskim uvjetima o zaštiti osobnih podataka, možete zahtijevati objašnjenje, zahtijevati da takvo stanje uklonimo, prije svega možete zahtijevati ispravak, dopunu, brisanje osobnih podataka. Svoj pristanak za obradu osobnih podataka u bilo kojem trenutku možete povući. Ukoliko povučete pristanak za obradu osobnih podataka Vaši osobni podaci bit će obrisani osim osobnih podataka koje društvo treba za ispunjavanje zakonskih obveza ili za zaštitu svojih legitimnih interesa. Do brisanja osobnih podataka doći će i u slučaju da osobni podaci nisu potrebni za predviđenu namjenu ili ako je pohranjivanje Vaših podataka nedopušteno iz drugih razloga koje utvrđuje zakon. Kako biste iskoristili svoja prava možete kontaktirati našeg službenika za zaštitu osobnih podataka ovdje . Možete se obratiti i Agenciji za zaštitu osobnih podataka.
Naše stranice ne sadrže datoteke s "kolačićima".
Svaka promjena u politici privatnosti 3D-Dent d.o.o. bit će objavljena na ovoj web stranici. Na sve eventualne sporove i zahtjeve koji bi proizašli iz obveze postupanja korisnika ove web stranice u skladu s ovim pravnim napomenama primjenjivati će se hrvatsko materijalno pravo, a nadležni će biti hrvatski sudovi.
S poštovanjem, 3D-Dent d.o.o.

3D-Dent.d.o.o., Poljička cesta 19, 21 000 Split, OIB 83675605926, upisan je u registarski uložak Trgovačkog suda u Splitu pod brojem subjekta upisa (MBS) 060267854. Transakcijski račun kod Erste IBAN HR82 2402 0061 1005 9071 9. Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn (uplaćen u cjelosti). Član uprave / direktor: Damir Mihalec, zastupa društvo pojedinačno i samostalno.